Servicii de Dezinsectie

Servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare

Dezinsectia

Dezinsectia reprezinta o serie de masuri ce vizeaza distrugerea insectelor. Gindacii de bucatarie, mustele, tintarii, capusele, viespile, furnicile si altele, sunt insecte care traiesc cu oamenii deja de mai bine de o mie de ani. De atunci s-au creat o serie de masuri de combatere a acestor insecte nedorite in casele noastre. Anterior, pina la aparitia solutiilor eficiente, se folosea mai mult distrugerea fizica a daunatorilor, precum: "inghetarea" incaperii, a hainelor cu ajutorul frigului, tratarea cu abur sub presiune, sau uscarea hainelor in dulapuri speciale. Dar aceste metode sunt ineficiente in comparatie cu solutiile moderne de combatere a daunatorilor.

Preparatele chimice moderne, nu doar ca distrug insectele si ouale lor, dar si creaza o pelicula de protectie, inofensiva pentru oameni si animalele de companie, dar mortala pentru insecte.

Unele dintre principalele caracteristici ale insectelor, ce face combaterea lor dificila, sunt: adaptarea lor rapida, mutatia si crearea imunitatii la unele preparate chimice. La toate solutiile chimice care sunt vindute liber, insectele au capatat imunitate de mult timp. Tot mai des intilnim cazuri cind suntem chemati pentru a actiona dupa numeroase incercari de tratare a daunatorilor de sine statator. Iar cind vine vorba de obiecte mari ca: Depozite, incaperi comerciale, magazine, restaurante etc., interventia cu fortele proprii este imposibila. In aceste cazuri, este nevoie de a apela la profesionisti care au experienta in tratarea insectelor, au echipamente speciale si cei mai noi agenti chimici la care insectele nu au imunitate.

Specialistii companiei noastre lucreaza doar cu cele mai eficiente si sigure solutii chimice de import.

Stop Insect foloseste cele mai noi si mai moderne echipamente.

Suntem profesionisti in domeniul nostru, cu o vasta experienta practica in combaterea insectelor la obiecte de diverse categorii si complexitati,

Suna acum un specialist!
Consultatie gratuita! 👇

Tel: 079-903-907


Prevenirea si exterminarea completa a insectelor

Dezinsectia are ca scop distrugerea insectelor sinantropice - daunatori, purtatori de infectie. Se folosesc insecticide care sunt inofensive pentru oameni si animale. Sunt pulverizate cu un aerosol, nu au miros intepator si patrund in cele mai ne accesibile locuri. Procedura este efectuata de catre profesionisti cu abilitati de organizare a dezinfectarii.

Serviciile noastre includ:

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru