Servicii

Curatare chimica mobila,saltele, scaune la domiciliu sau oficiu, Chisinau

Curatare chimica mobila moale, saltele, scaune, covoare la domiciliu sau oficiu, in Chisinau si in toata Moldova

Bine ați venit pe www.stopinsect.md, destinația dvs. de încredere pentru servicii de curățare chimică a mobilei, saltelelor, scaunelor și covoarelor, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, la oficiu sau domiciliu, în întreaga Moldova!

Suntem aici datorită vouă, clienților noștri loiali, care ați exprimat nevoia de a avea un mediu curat și sănătos în propria casă sau afacere. La Stop Insect, înțelegem importanța unei locuințe sau a unui spațiu comercial curate, mai ales când vine vorba de mobilier, saltele și textilele din jurul nostru. Nevoile și preocupările voastre au fost surse de inspirație pentru dezvoltarea serviciului nostru de curățare chimică, care este acum disponibil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Știința ne arată că în mobila noastră se adună o cantitate considerabilă de bacterii și acarieni, afectând nu doar aspectul, ci și sănătatea noastră. Studii recente arată că într-o saltea pot exista până la 2 milioane de acarieni, iar într-un scaun sau canapea pot fi găsite mii de bacterii per centimetru pătrat. Aceste cifre alarmante evidențiază necesitatea unei curățări periodice și profesionale a mobilei pentru a asigura un mediu sigur și igienic.

În plus față de serviciile noastre de curățare chimică eficiente, dorim să vă oferim și sfaturi practice despre cum să aveți grijă de mobilierul și saltelele voastre în mod regulat. Indiferent dacă sunteți acasă, la birou, într-un restaurant, bar, hotel sau orice alt spațiu comercial, vă oferim servicii personalizate și de înaltă calitate.

Indiferent unde vă aflați în Moldova, suntem aici pentru a vă oferi servicii de calitate superioară la domiciliu sau la sediul afacerii voastre. Contactați-ne acum pentru a programa o intervenție și veți descoperi cum mobilierul vostru poate străluci din nou, oferindu-vă un mediu mai sănătos și mai confortabil. La Stop Insect, suntem aici pentru siguranța și confortul casei sau afacerii voastre!

Suna acum!
Consultatie gratuita.

Distribuie :

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru