Servicii de deratizare Soareci

Lupta cu soarecii

Soarecii sunt una dintre cele mai periculoase rozatoare, potential purtatoare de rabie si o serie de alte boli. In plus, dupa ce s-au stabilit intr-o casa, soarecii incep sa distruga stocurile de alimente, mobilier, carti, haine si alte bunuri. Avind in vedere acesti factori, atunci cind soarecii sunt gasiti pentru prima data intr-o casa, apartament sau depozit, etc, ar trebui luate masuri de urgenta si ar trebui sa se apeleze la o distrugere profesionala a soarecilor.

Metodele si particularitatile in lupta cu soarecii

Soarecii au o capacitate de a se adapta la o serie de substante chimice ineficiente, care, in combinatie cu fertilitatea lor ridicata, vor dubla sau tripla populația de rozatoare din casa ta. Controlul profesional al parazitilor este singura cale de iesire dintr-o situatie in care soarecii devin un dezastru si o amenintare pentru siguranta sanatatii umane si a proprietatii.

Oferim metode eficiente de combatere a rozatoarelor. Tratamentul anti-soarece include un set de metode chimice pentru uciderea rozatoarelor, inclusiv tratamentul habitatului probabil al soarecilor. Pentru combaterea rozatoarelor se folosesc compuși chimici universali care oferă rezultate maxime intr-un timp scurt. La comandarea serviciilor sunt procesate atit interiorul spatiilor, cit si teritoriile si anexele adiacente. Doar o abordare competenta si atenta poate oferi protectie fiabilă impotriva rozatoarelor.

Suna acum un specialist!
Consultatie gratuita! 👇

Tel: 079-903-907

Ieftin si cu garantie

Produsele si metodele utilizate de compania noastra ofera rezultate excelente. In acelasi timp, putem oferi preturi accesibile pentru serviciile de combatere a soarecilor. Deratizarea profesionala a obiectului va servi drept garantie a protectiei impotriva reaparitiei rozatoarelor pentru o lunga perioada de timp. Datorita ajutorului si sfaturilor eficiente ale specialistilor, veti putea obtine cel mai bun rezultat in lupta impotriva soarecilor si a altor rozatoare. Oferim cele mai bune preturi si asistentă profesionala.

In lupta cu soarecii pe timpuri se folosea cenusa, o poti folosi si tu pentru a scapa de aceste rozatoare. Ea are o reactie alcalina si irita stomacul soarecilor. Cenusa se presoara pe suprafetele pe unde circula aceste rozatoare, in gaurile lor. Odata ce cenusa nimereste pe blana lor, ei sunt nevoiti sa o linga in procesul de curatare. Dupa o perioada de timp, rozatoarele parasesc casa d-voastra din cauza iritatiilor permanente provocate de cenusa.
O alta metoda folosita pe timpuri, era amestecul de faina si gips praf. Acest amestec fiind consumat de soareci, in stomac intra in reactie cu apa si se transforma in piatra, dupa care survine moartea rozatoarei.
Cind un soarece moare, raspindirea mirosului nu poate fi evitat, asa ca lupta impotriva soarecilor necesită o anumita abilitate. Daca nu doriti sa experimentati cu rozatoarele, aveti incredere in profesionisti, sunati-ne!

Cauti informatie despre cum sa scapi de soareci, cum sa scapi de soareci in Chisinau? Noi suntem disponibili oricind! Compania Stop Insect te poate ajuta sa scapi rapid de ei, sau de orice alti daunatori, rapid, profesional si ieftin. Preturile noastre pentru exterminarea soarecilor, sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau.
---
Ищете информацию как избавиться от мышей, как избавиться от мышей в Кишиневе? Мы доступны в любое время! Компания Stop Insect поможет вам избавиться от них, или любого другого вредителя, быстро, профессионально и недорого. Наши цены на уничтожение мышей самые выгодные на рынке Кишинева.

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru