Serviciile de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare includ:

Cititi informatii si sfaturi elaborate de specialistii nostri pentru a lua decizii informate cu privire la preocupările dumneavoastră fata de insecte si rozatoare.

Dezinsectie plosnite de pat. Дезинфекция постельных клопов. www.stopinsect.md

Servicii de Dezinsectie plosnite de pat

Plosnitele de pat  se hranesc cu singele uman doar noaptea, cind persoana doarme. Se hranesc cu ajutorul unei sonde alungite,

Servicii de Dezinsectie gindaci de bucatarie

In dependenta de cit de mare e infestarea, ai 2 optiuni la alegere: Ecologica si Chimica.

Servicii de Dezinsectie purici услуги дезинсекции от блох. www.stopinsect.md

Servicii de Dezinsectie purici

In ciuda dimensiunilor lor mici, puricii pot fi un adevărat cosmar pentru casa voastra.

Servicii de deratizare soareci, sobolani in Chisinau si in toata Moldova md. Услуги по уничтожению мышей, крыс в Кишиневе и по всей Молдове www.stopinsect.md

Servicii de Deratizare soareci

Soarecii sunt una dintre cele mai periculoase rozatoare, potential purtatoare de rabie si o serie de alte boli. In plus, dupa ce s-au stabilit...

Servicii de deratizare soareci, sobolani in Chisinau si in toata Moldova md. Услуги по уничтожению мышей, крыс в Кишиневе и по всей Молдове www.stopinsect.md

Servicii de Deratizare sobolani

Nu exista creatura mai adaptata la otravuri decit sobolanul. Aceste rozatoare au trait mereu alaturi de...

Servicii de colectare lilieci in Chisinau si in toata Moldova md. Услуги по сбору летучих мышей в Кишиневе и по всей Молдове

Servicii de Deratizare lilieci

Din cauza daunelor provocate habitatului lor, liliecii tind sa-si gaseasca adapost in apropiere de casele oamenilor, sau chiar in interiorul caselor, mai exact in poduri, in grinzile acoperisului...

Servicii de dezinsectie muste in Chisinau si in toata Moldova md. Услуги по дезинсекции мух в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie muste

Mustele sunt insecte care pot fi gasite absolut peste tot. Biziitul enervant al acestor insecte nu poate fi confundat cu nimic si se pare ca nu exista o...

Servicii de dezinsectie tantari in Chisinau si in toata Moldova md www.stopinsect.md. Услуги дезинсекции от комаров в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie tintari

O conditie importanta pentru o lupta de succes este descoperirea locurilor de reproducere a insectelor. De obicei, femela depune oua in apa statatoare.

Servicii de dezinsectie molii in Chisinau si in toata Moldova md www.stopinsect.md. Услуги дезинсекции от моли в Кишиневе и по Молдове.

Servicii de Dezinsectie molii

Aceasta insecta provoaca multe daune. Unele tipuri de molii strica lucrurile din lina, acest tip de molii se numesc moliile hainelor.

Servicii de dezinsectie furnici in Chisinau si in toata Moldova md www.stopinsect.md. Услуги дезинсекции от муравьев в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie furnici

Furnicile care traiesc in natura sunt considerate insecte benefice. Cu toate acestea, atitudinea fata de ele se poate schimba complet daca colonia lor se stabileste in casa ta.

Servicii de dezinsectie viespi in Chisinau si in toata Moldova md, www.stopinsect.md. Услуги дезинсекции от ос в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie viespi

De foarte multe ori, bucuria odihnei la cabana de vara este stricata de viespi, care isi construiesc cuiburile oriunde.

Servicii de dezinsectie al pestisorului de argint in Chisinau si in toata Moldova, md, www.stopinsect.md. Услуги по дезинсекции чешуйницы в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie al pestisorului de argint

Serviciile date implică identificarea surselor infestației, aplicarea unor substanțe chimice...

Servicii de dezinsectie gargarite in Chisinau si in toata Moldova, md, www.stopinsect.md. Услуги по дезинсекции долгоносика в Кишиневе и по всей Молдове.

Servicii de Dezinsectie gargarite

Infestarea cu gargarite poate fi una suparatoare si neplacuta. Dat fiind faptul ca larvele gargaritei se dezvolta...

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru