Servicii de dezinsectie Molii

Moliile

Din pacate, moliile apar uneori in casele noastre. Aceasta insecta provoaca multe daune. Unele tipuri de molii strica lucrurile din lina, acest tip de molii se numesc moliile hainelor. Altele se stabilesc in produse din blana. Exista, de asemenea, molii de covoare si mobilier. Lina, blana si matasea naturala sunt un habitat preferat pentru molii. Aceste materiale in compozitia lor conu021bin o proteina - cheratina, care este hrana acestor insecte. Exista si tipuri de molii alimentare care maninca faina, cereale, zahar si chiar materiale sintetice.

Combaterea acestor insecte nu este usoara. Este necesar sa se efectueze un intreg set de proceduri, astfel incit moliile sa nu mai apara. In acelasi timp, trebuie sa faceti in mod regulat curatare umeda in casa folosind monocloramina si deseori sa ventilati toate camerele casei sau apartamentului dvs. Compania noastra va ajuta intotdeauna pe toti cei care vin la noi sa elimine moliile. Este mult mai usor sa scapi complet de molii daca toate hainele de sezon sunt strins ambalate in pungi de plastic

Cauti informatie despre cum sa scapi de molii, cum sa scapi de molii in Chisinau? Noi suntem disponibili oricind! Compania Stop Insect te poate ajuta sa scapi rapid de ele, sau de orice alti daunatori, rapid, profesional si ieftin. Preturile noastre pentru distrugerea moliilor, sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau.
---
Вы ищете информацию о том, как избавиться от моли, как избавиться от моли в Кишиневе? Мы доступны в любое время! Компания Stop Insect поможет вам избавиться от них, или любого другого вредителя, быстро, профессионально и недорого. Наши цены на уничтожение моли самые выгодные на рынке в Кишиневе.

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru