Servicii de deratizare Liliecii

Liliecii

Din cauza daunelor provocate habitatului lor, liliecii tind sa-si gaseasca adapost in apropiere de casele oamenilor, sau chiar in interiorul caselor, mai exact in poduri, in grinzile acoperisului, la terase, sau chiar pivnite.
In mod normal ei nu sunt periculosi in habitatul lor, ba din contra, indeplinesc roluri destul de importante in natura, polenizeaza florile, contribuie la dispersarea semintelor de fructe, precum si prin faptul ca se hranesc cu daunatori. Cu toate acestea, liliecii transporta boli, daca in apropierea de casa dvoastra ati depistat o familie de lilieci, trebuie sa va ocupati de inlaturarea lor cit mai curind posibil.

Metodele si particularitatile in lupta cu Liliecii

Liliecii pot crea destul de multa mizerie in locul in care traiesc, fie ca acestia se localizeaza intr-un pod, sau intrul gol de perete, excrementele pot deteriora mateialele si avea un miros intepator si insuportabil. Excrementele de asemenea pot contine microbi si pot duce la boli respiratorii. Orice persoana care intra in contact cu liliecii trebuie sa se protejeze cu o masca respiratorie pentru a evita inhalarea si infestarea cu microbi.

Cea mai buna modalitate de lupta impotriva liliecilor este ce de prevenire. Astfel ca incercati sa va asigurati ca daunatorul nu are nici o cale de a intra in casa dvoastra. Liliecii pot incapea prin gauri de marimea unui ban de metal, cele mai comune gauri de intrare pot fi, scindurile lipsa, sau locurile prin care cablurile sau tevile intra in casa, sau orice tip de fisura, gaura din jurul ferestrelor sau usilor, a cosurilor de fum.
Prin urmare trebuie sa va asigurati ca toate cele enumerate mai sus, sunt acoperite, fixe si in stare perfecta.
O alta solutie in lupta cu liliecii e sa eliminam din jurul casei orice apa statatoare, sa exterminam insectele, orice lemn mort si sa lasam naftalina in locurile in care liliecii si-ar putea construi cuiburi.

Daca intilniti dificultati in lupta cu liliecii si doriti sa scapati de ei rapid si fara batai de cap, compania Stop Insect va sta la dispozitie.

Suna acum un specialist!
Consultatie gratuita! 👇

Tel: 079-903-907

Cauti informatie despre cum sa scapi de lilieci, cum sa scapi de lilieci in Chisinau? Noi suntem disponibili oricind! Compania Stop Insect te poate ajuta sa scapi rapid de ei, sau de orice alti daunatori, rapid, profesional si ieftin. Preturile noastre in lupta cu liliecii sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau.
---
Ищете информацию как избавиться от летучих мышей, как избавиться от летучих мышей в Кишиневе? Мы доступны в любое время! Компания Stop Insect поможет вам избавиться от них, или любого другого вредителя, быстро, профессионально и недорого. Наши цены в борьбе с летучими мышами самые выгодные на рынке в Кишиневе.

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru