Servicii de dezinsectie Gargarite

Lupta cu gargaritele

Infestarea cu gargarite poate fi una suparatoare si neplacuta. Dat fiind faptul ca larvele gargaritei se dezvolta in interiorul boabelor de cereale, ele se hranesc cu interiorul din boabelor pina la maturizare, din aceasta cauza ele practic nu pot fi observate initial, iar celmai neplacut este ca recuperarea cerealelor nu mai este posibila, ele trebuiesc aruncate.

Metodele si particularitatile in lupta cu gargaritele

Prevenirea aparitiei gargaritelor este posibila, precum si controlul inmultirii lor. Tot ce trebuie sa faceti e sa urmati urmatoarele sfaturi:
1. Analizati atent cerealele inainte de a le procura(majoritatea companiilor ce prelucreaza cerealele nu respacta conditiile de pastrare si sanitar igienice)
2. Depozitati cerealele doar in containere ermetic inchise, pentru a proteja restul cerealelor de infestare.
3. Daca ati observat cereale infestate aruncatile cit mai curind posibil.
4. Regulat faceti curatenie cu umed, cu un dezinfectant, in locurile de pastrare al cerealelor.
Daca infestarea cu gargarite va scapat de sub control, compania Stop Insect va sta la dispozitie si va poate ajuta ca sa scapati de daunatori rapid si fara batai de cap.

Suna acum un specialist!
Consultatie gratuita! 👇

Tel: 079-903-907

Cauti informatie despre cum sa scapi de gargarite, cum sa scapi de gargarite in Chisinau? Noi suntem disponibili oricind! Compania Stop Insect te poate ajuta sa scapi rapid de ele, sau de orice alti daunatori, rapid, profesional si ieftin. Preturile noastre pentru exterminarea gargaritelor, sunt cele mai avantajoase pe piata din Chisinau.

Dezinsectie Deratizare Dezinfectie

Servicii profesionale : Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Program de lucru